YORUM VE GÖRÜŞLER

 

Pasifik Sınav Merkezi İle Sınava Hazırlanan ve Vize Başvurusu Yapan Adayların Facebook Yorumlarını Okuyun..

 

FACEBOOK VİZE VE SINAV YORUMLARI VE TAVSİYELER


Fatma Polatçelik

Facebook Yorum Linki : https://tr-tr.facebook.com/pacificsinavmerkezi/reviews/

 

Sevgili Tuba Hanım'a vize başvuru sürecimizde verdiği desteklerden dolayı, ben ve eşim adına teşekkürü borç biliriz. Dürüst ve profesyonel hizmet anlayışının bu sürece yön veren yegane unsur olduğu fikrindeyim. Bu sebeple Pasifik eğitim merkezini ; gerek vize mevzuatına çok iyi hakim olmaları , gerek ücret politikalarının makul olması , gerek samimi ve güvenilir bir kurum olması sebebiyle kesinlikle tavsiye ederim

 

 

Fatma Polatçelik

 

 

 

Leyla Has

Facebook Yorum Linki : https://tr-tr.facebook.com/pacificsinavmerkezi/reviews/

 

Mrb Tuğba gerek sınav süresinde gerek vize başvurusunda göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı Eşim ve kendi adıma size çok teşekkür ederim

 

 

Leyla Has

 

 

 

Hacer Barış Akbaba

Facebook Yorum Linki : https://tr-tr.facebook.com/pacificsinavmerkezi/reviews/

 

Gösterdiğiniz emek ve mükemmel özene çok teşekkür ederim pasifik sınav merkezi gercekten çok iyi ve uğurlu (kemal bey ve tuba hanıma ) sonsuz teşekkür' lerimi sunarım. Onların sayesinde cokk mutluyum

 

Hacer Barış Akbaba

 

 

 

Tolga Ergin

From: Tolga Ergin
Date: Wed, 23 Dec 2015 18:00:53
To: Tuba Cihan
Subject: Başvuru Hk.

 

Merhaba Tuba hanım,

Evet vize çok çabuk onaylandı, ben de şaşırdım 7 günde belli oldu. tüm dosyaları poşet içinde verince açmadan üzülmüştüm red verdiler herhalde diye, neyseki sonuç olumluymuş :)
Teşekkür etmek için aramıştım ocak 11 de gidiyorum, ayın 16 sına kadar ordan başvuru yapmam gerekiyor çünkü.

Süreçte yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim tekrardan :)

Tekrar görüşmek üzere
İyi çalışmalar

 

Tolga Ergin

 

 

 

Erkan Özay

Kimden: erkan özay
Tarih: 13 Temmuz 2016 18:21:14 GMT+3
Kime: Tuba Cihan
Konu: Ynt: Vize


Tuba hanım bugün mail geldi ve vizemi aldım herşey için çok teşekkürler 12 gün gibi kısa bi sürede hızlı basvuruyla cevabımız olumlu oldu.
İyi çalışmalar

iPhone'umdan gönderildi


Erkan Özay,

 

 

 

 

Laura Altinok

From: Laura Altinok
Date: Wed, 7 Jan 2015 13:50:14 +0000
To: Tuba Cihan
Subject: Successful Visa Application!!

Dear Tuba

Just to say thank you very much for the time and the effort you put into Batur's visa application. He arrived in the UK on Christmas day and made the holidays so much more special for me and my family.

The service you provided was excellent and ensured the process was smooth and quick, well worth the money.

I would be happy to recommend you to anyone who is looking for a reputable visa consultant agency.

kind regards and many thanks

Laura

 

 


Loujain Qalaaoui

From: Loujain Qalaaoui
Date: Wed, 12 Nov 2014 15:56:28 +0200
To: Tuba Cihan
Subject: Mrs Tuba !

Hiiii
I wanna thank you for everything because you helped us with every supported document for our papers.
I got the visa now i GOT IT !!!!

 

Really thanks dear
Take care of yourself. Inshallah will visit you soon if you dont mind xx

Loujain

 

 

Tolga Sakık


Tuba hanım 20 mayıs 2013 tarihinde yaptığımız aile birleşim başvurumuz, sayenizde 1 Ağustos itibariyle sonuçlanmıştır.3 senelik oturum vizemi almış bulunmaktayım.eşim Hazel ve ben o kadar mutluyuz ki size ne kadar teşekkür etsek azdır.Sayenizde 5 Eylül'de eşimin yanında olacağım.yardımlarınız için tekrar teşekkür ederiz. görüşmek üzere:)

Tolga Sakık

 


Stacy Ozaydin

From: stacy mcewan
Sent: Wednesday, June 26, 2013 2:30 PM
To: Pasifik
Subject: Re:


Hi Tuba
just to say we got the visa we are very excited to start our llife together in the uk. Recep is going to finish working the season to collect as much money as he can. thank you for all your help
kind regards

Stacy Ozaydin

 

Anjuman and Atilla

Hi Tuba
Thank you for your email. My husband was successful and has been granted a visa, he will be joining me very soon.
I would like to take the opportunity on behalf of my husband and myself to say a big thank you for all your support from February 2014 -May 2014 and ensuring that my husband secures a visa. We would like to wish you all the best!
Kind Regards
Anjuman and Atilla

 

 

Burcu Yamur

Merhaba; adım Burcu Yamur. Bir süre önce İngiltere yerleşim vizesine başvurabilmek için eşim ve ben  İstanbul’da Pacific İngilizce sınav merkezinden Tuba Cihan ile irtibata geçtik. Eşimin yanında İngiltere’de yaşayabilmek için vize konusunda bilgi aldık. Vize için 29 Kasım’da İngiltere Hükümeti’nin koymuş olduğu A1 düzeyinde bir İngilizce sınav zorunluluğu vardı. Bu sınava İstanbul’da girdim. Pacific sınav merkezi bu sınavı İngiltere’nin kabul ettiği koşullara uygun olarak yapıp sertifikamı verdiler ve yerleşim vizesi içinde yine kendilerinden yardım aldık. Vize için hazırlamamız gereken belgeler konusunda bize yardımcı olup, eksiksiz hazırlamamız konusunda da bize danışmanlık hizmeti verdiler. Bu belgelerimize sınav sertifikamızı da ekleyip 1 Mart 2011 tarihinde yerleşim vizesi başvurumuzu sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik. Vizemiz 12 Nisan 2011 tarihinde kabul edildi. Toplam 42 gün içinde onay aldık. Pacific sınav merkezi ve Tuba Hanım bize hem sınav hem de vize belgeleri hazırlığında eksiksiz yardım ettiler. Bu konuda güvenilir bir danışmanlık şirketi arayan tüm arkadaşlara samimiyetle tavsiye ediyoruz. Pacific sınav merkezi ve Tuba hanım’a sonsuz teşekkür ediyoruz.
 
Burcu Yamur

 

Ümit Karaca

From: Umit karaca
Sent: Friday, May 31, 2013 11:14 AM
To: Pasifik
Subject: Songül

Merhaba Tuba Hanim teşekkürler kağıtlar teslim edilmiş ve bütün çalısmanız yardımlarınız için teşekkürler eşim Songül vize aldıktan sonra ben göndereceğim eşim aracılığı ile herhangi bir tereddütünüz olmasın ve herhangi bir aksilik çıkarsa veya eksik bir belge varsa sizin aracılığınızla tamamlar ve umarım kısa zamanda vizeyi alır aşkım eşim Songül ve 25 Ağustos'ta düğünümüze bekleriz sizlerinde , köyün adresini vermiş Songül umarım kağıtları ve pasaportu kargoyla gecikmeden ulaştırırlar neyse kolay gelsin iyi hafta sonları

Ümit Karaca

 

Cem Canpolat

From: Cem Canpolat
Sent: Tuesday, May 07, 2013 1:50 PM
Subject: RE: UK Turkish Worker Visa

Tuba hanım merhaba,

Umarım iyisinizdir. Bildiginiz gibi Sibel vizesini aldı. cok da cabuk geldi. Mail attip tesekkur etmek istedim. iyi calismalar diliyorum sizlere. Bu sekilde basvuracak birkac arkadasim daha var size yonlendiricem tuba hanim. Yardımlarınız icin tekrar tesekkur ederim.

Cem

 

Sibel - Ahmet AKKAYA

 Istanbul'da faaliyet gösteren Pacific English Test Centre kurumu araciligi ile esim ve oglum icin yerleşim vizesine muracaat ettik. Muracaatimiz rekor seviyesinde bir haftalik bir sure icinde olumlu sonuclandı ve vizemizi almis bulunuyoruz. 

Basta Tuba Hanım'a olmak üzere, esim, oglum ve sahsim adina emegi gecen tüm Pacific calisanlarına tesekkuru borc biliyoruz.

 

Saygilarimizla,

Sibel-Ahmet AKKAYA

 

İlkay KAPLAN

Pacific English Test Centre'da sınava girdim ve kazandım. Yerleşim vizesi için başvurumuzu da kızım ve benim için Pacific danışmanlığında yaptık. Vizemi 23 iş günü içinde kızımla beraber aldık. Tuba Hanım ve Pacific ekibine yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürler.

 

İlkay KAPAN

 

Müge Şeker

İngiltere aile birleşimi sınavı için kurumunuza başvurduk..ve 16.05.2011 tarihinde sınava girdim sonuç 23.05.2011 günü açıklandı ve ben sınavı kazandım..Bu süreçte bana ve eşime her konuda yardımcı olan Tuba CİHAN hanıma sonsuz teşekkürler..Güleryüzü ve ilgisiyle bize çok yardımcı oldu. ÇOK TEŞEKKÜRLER...

Merhabalar...Daha öncede sizlerle sevincimizi paylaşmıştık..İngiltere Vizesine başvurmak için eşim ve ben hiç tereddütsüz sevgili Tuba hanıma başvurduk..Ve evet bugün vizemizi aldık:-)tam tamına 45 günde:-) Tuba hanım'ın titiz ve itinayla hazırladığı evraklarımız sayesinde elbette.

tekrar tekrar teşekkürler...

 

 

Müge Şeker

 

Zühre BATKİKAR

Merhaba adım Zühre Batkitar, İngiltere aile birleşimi vize başvurusu öncesinde katılmam gereken ingilizce sınavı için Pasifik ingilizce sınav merkezi ile görüştüm. Verdikleri bilgiler doğrultusunda eşimle karar verdik ve sınava katıldım. Sınavdan başarılı olduğumu 10 gün içinde öğrendim ve sertifikam geldi. Vize başvurusu konusunda da Pasifik danışmanlarının desteğini aldık. Gösterdikleri büyük ilgi ve titiz çalışmaları sonrasında vizemiz 40 gün sonra sonuçlandı. Yardımlarından dolayı eşimle beraber Pasifik çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz...

 

Zühre Batkitar

 

Metin YETKİN

Merhaba,

Adım Metin Yetkin. İngiltere Aile Birleşimi vizesine başvuru yapabilmek için Batman'daki bir İngilizce kursuna kayıt yaptırdım, daha sonra bu kurstan aldığım İngilizce sertifikası ile İngiltere konsolosluğuna vize başvurusu yaptım ancak İngilizce sertifikam geçerli olmadığından dolayı ret aldım. Sonra internette yapmış olduğum araştırmalarda Pacific İngilizce Test Merkezi buldum ve sınavları hakkında bilgi aldım. Sonra İstanbul ofislerinde sınava girdim ve konsolosluğun bana vermiş olduğu 28 gün süre içinde Pacific ten aldığım sınav sonuç belgesini konsolosluğa teslim ettim. Kısa sürede hem sınava girdim hemde sertifikamı teslim edebildim. Pacific sınav merkezi danışmanlarına yardımları için teşekkür ederim.

 

Metin Yetkin

 

Özgül ŞİR

Merhaba, ismim Özgül Şir.
İngiltere aile birleşimi vizesine başvurabilmek için gerekli olan a1 sınavına, Pacific danışmanlığın ofisinde girdim ve başarılı oldum. Sertifikamı aldım ve pasifik danışmanları ile kızım ve benim vize başvurumuzu yaptık. Tüm yardımları için teşekkür ederim.

 

Özgül Şir

 

Aygün CEYHAN

Merhaba, adım Aygün Ceyhan. Ben 29 Mart’ta Pacific sınav merkezinin ofisinde A1 aile birleşim sınavına girdim ve sertifikamı aldım.
Aynı sınava bir arkadaşım daha girdi o da sertifikasını aldı. Sınava girecek olan arkadaşlara başarılar dilerim.

 

 

Aygün Ceyhan

 

Ferit YILDIRIM

Ben Ferit Yıldırım, İngiltere aile birleşimi vizesine başvurmak için Pasifik Sınav Merkezi danışmanları ile görüştüm ve eşim ile beraber onlarla çalışmaya karar verdik. bizi tüm işlemler konusunda sırasıyla bilgilendirdiler. önce sınava katıldım, sonra evrakları hazırladık ve vizeye başvurduk. Vizem onaylandı ve şimdi eşimle beraber İngiltere'deyim. Tüm yardımlarınız için çok teşekkür ederiz..

 

Ann - Ferit Yildirim

 

Estella

Hi Tuba, 

I just wanted to say thank you for your help with Barbaros visa. We are so happy with the results!

Once again, many many thanks,

 

Estella

 

Kemal KABUL

Pasifik Sınav Merkezini daha önce orda sınava katılmış olan akrabamız ile buldum. Telefonla aradığımda, sınav hakkında tüm bilgileri verdiler. Sınav ücretini yatırdığımda da sınav tarihimi ve saatimi kararlaştırdık. Sınava katıldım ve 4 hafta sonra sınavdan geçtiğimin güzel haberini verdiklerinde çok mutlu oldum. Teşekkürler Pasifik çalışanları, sertifika mı dün aldım.

 

Kemal Kabul

 

Meltem ÇAĞLAR

Eşimle uzun süre aile birleşimi sınavları hakkında araştırma yaptık ve sonunda Pasifik Sınav Merkezi ile görüştük. Sınav için detaylı bilgi aldık ve 3 gün sonra sınava katıldık. Sertifikamda 4. Hafta da bana geldi. Bu kadar kısa sürede sınava katılmamı sağlayıp, sertifikamı aldığım için mutluyum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

 

Meltem Çağlar

 

Akbar N.

Pasifik sınav merkezini İnternet üzerinden buldum. Eşim Özbekistan’da yaşıyor ve ülkesinde A1 düzeyinde sınav yapan bir kurum yok. Tuba Hanım ile sınav, ücretler, tarihler hakkında görüştük ve eşim için en uygun tarihe karar verdikten sonra kayıt olduk. Sınav saatimiz belirlendi ve sınava gittik. Sınava katıldıktan sonra sonuçları bize mail olarak bildirdiler. Sertifikamızı başvuru günü Pasifik ofisinden aldık. Yardımları için tüm çalışanlara teşekkür ederiz.

 

Akbar N.

 

Gönül & Serdar

Pasifik sınav merkezini internetten bulduk ve ofislerine görüşmeye gittik. İngilizce eğitimimi tamamladığımda, beraber sınav tarihime karar verdik ve sınava katıldım. Sınav sonucumu 3 hafta sonra bildirdiler ve sertifikam geldiğinde de ofislerinden aldım. Eşimle beraber yaşadığımız bu süreçte yönlendirmeleri ve tüm yardımları için teşekkür ederiz. Galler’den sevgiler..

 

Gönül & Serdar

 

Isa G.

Eşim Azerbaycan vatandaşı ancak Türkiye’de yaşıyor. Bende İngiliz vatandaşı olduğum için vize başvurusunda İngilizce sertifikası olması gerekiyor. Pasifik Test Merkezini İnternette araştırırken buldum. Eşim ofislerinde görüşmeye gitti ve ardından İngilizce eğitimine başladı. Kursu tamamladığında bende Türkiye’ye geldim ve sınava katıldı. Şimdi sertifikamızı aldık ve başvurumuzu yaptık. Teşekkürler.

 

Isa G.

 

İbrahim GÜLMEZ

Eşim ve çocuklarım İngiltere’de yaşadığı için bende yerleşim vizesine başvurmaya karar verdim. Araştırma yaparken Pasifik sınav merkezine rastladım. Görüştük ve hemen sınava girmeye karar verdim. Beni iki gün sonra yapılacak sınava dahil ettiler. Sınava girdim ve gelen sertifikamı ben İngiltere’de olduğum için istediğim adrese gönderdiler. Başvurumu yaptım. Sonuç geldiğinde tekrar görüşmek üzere,,,

 

İbrahim Gülmez

 

 

Deniz AYDINOĞLU

Mrb Tuba hanim,

Size tesekkur etmek icin bu maili yolluyorum. Butun yardimlariniz, zamaniniz ve emeginiz icin size cok tesekkur ederim. Gunun her saati arayip sorularimi cevapladiginiz icin size cok tesekkur ederim.

Size iyi haberi vermek dilegiyle

 

İyi gunler

 

Deniz Aydinoglu

 

 

 

 

David Davis

From: DAVID DAVIS
Date: Sat, 27 Aug 2016 08:53:36 +0100
To: Tuba Cihan
Subject: VOLKAN

Good morning Tuba
As you know Volkan has got his Visa and I just wanted to thank you for your
very professional and highly recommend service you have given us in this matter.

I wish all the very best for the future.

 

David Davis

 

 

 

 

İlkay Tyler

Tuba Hanım merhabalar, az önce aldım vizemi :)) tüm yardımlarınız, desteğiniz için binlerce kez teşekkür ederim. :))

 

 

İlkay Tyler

 

 

 

 

Nilay Kemal

Tuba Hanım merhaba, vizem çıkmış, çok teşekkür ederim. Sabırla ve kibarca her zaman beni cevapladığınız için. Umarım sizin için herşey yolundadır..

 

Nilay Kemal

 

 

 

 

Mevlüde Vatansever

Tuba Hanım, salı iki buçukta vizem çıktı Çarşamba ikibuçukta Londradaydım :)) Çok teşekkürler ilginiz ve yardımlarınız için. Ozan ve Merve’nin salami var, tekrar görüşmek üzere, sevgiler..

 


Mevlüde Vatansever

 

 

 

 

 

Adnan

Tuba Hanım, çok şükür eşim vizesini almış sorunsuz, herşey içim çok teşekkür ederiz. İyi çalışmalar..

 


Adnan

 

 

 

 

Ayşegül Ergüz


Tuba Hanım, ben vizeyi aldım, herşey için çok teşekkürler, 2018’e kadar geçerli olduğu yazıyor vizenin üstünde.. Kuzenim alacaktı ama içim rahat etmedi, kendim geldim. Tekrar çok teşekkürler, yardımınız ve desteğiniz için Hoşçakalın..

 


Ayşegül Ergüz

 

 

 

 

Senem Demirci

Tuba Hanım, çıkmış vizem, herşey için çok teşekkür ediyorum size :)) Allah yolunuzu ve bahtinizi açık etsin, başka yapmam gereken birşey var mı?

 


Senem Demirci

 

 

 

 

 

Cemile & Hüseyin

Merhaba Tuba Hanım, Nasılsınız? Biz eşimle beraber 1 hafta önce İngiltere’ye giriş yaptık. Sayenizde çok teşekkür ederiz. Bu haftada eşimin residence kartını alacağız, herşey için tekrar teşekkür ederiz.

 


Cemile & Hüseyin

 

 

 

 

Burcu Çetin Acar

Merhaba Tuba Hanım, herşey için teşekkürler, geçen hafta içinde vizemizi aldık :)) iyi akşamlar

 


Burcu Çetin Acar

 

 

Didem Başer Yıldırım

Tuba Hanı merhaba, nasılsınız? Vizemiz çıktı, emekleriniz uğraşınız için çok ama çooook teşekkür ederiz. Yolunuz oralara düşerse bekleriz. Hoşçakalın..

 


Didem Başer Yıldırım

 

 

Hilal Özdemir

Vizem geldi Tuba hanım, saolun, çok teşekkürler herşey için.

 


Hilal Özdemir

 

 

 

 

Eylem Tursun

Size çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz. Sıfır sorun, iyiki sizi buldumm ya çok şanslıyım

 


Eylem Tursun

 

 

 

Harlan

Hello Tuba

I want to say thank you so much for that you did for us. You were very professional and i rate you high :) We got the visa. We wouldn't have been able to do it without you.


Harlan